Skip links

Waarom MS Blue Trading?

Wij werken graag voor onze opdrachtgevers alsof het onze eigen bedrijf is. U kunt ons inhuren voor advies over uw communicatie, marketing- en verkoopstrategieen. Dankzij onze aanpak verhoogt u uw omzet. Wij verkopen uw product in binnen- en buitenland.

  • Een breed netwerk in diverse sectoren, zowel in Nederland, Verenigde Staten en Midden-Oosten (met name de Golfstaten zoals Verenigde Emiraten, Koeweit, Bahrein, Qatar en Oman).
  • 20 jaar ervaring op het gebied van communicatie, marketing & sales.
  • Kennis van de Arabische cultuur.
  • Wij spreken Arabisch, Engels en Nederlands.
  • We werken op basis van commissie.
Neem contact met ons op

SolarWoodle, duurzame buitenverlichting

SolarWoodle is een Nederlandse producent van innovatieve Solar-verlichting. De Woodle buitenlamp heeft geen aansluitkabels nodig en is overal te plaatsen. Er zijn verschillende soorten houten armaturen, op maat gemaakt en voorzien van een zonnepaneel, slimme software en een krachtige LED. Deze verlichting is uitermate geschikt voor locaties waar stroomkabels moeilijk aan te leggen zijn.

Brochure SolarWoodle

Heeft u interesse in een buitenlamp? Wilt u de beste deal? Bel dan MS Blue Trading.

Neem contact met ons op

BEL ONS:
Tijdens kantooruren
+31 (0)6 13 18 8337 (Nederlandstalig)
+31 (0)6 11 09 5572  (Engelstalig)

House of Palmyra, importeur van kwaliteitsproducten uit het Midden-Oosten.

Ebla Aleppo zeep
House of Palmyra verkoopt Aleppo zeep van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Deze handgemaakte zepen uit Syrie zijn een begrip.
Aleppo Zeep verfrist de huid, maar droogt de huid niet uit. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtig zuiverende werking heeft. Aleppo Zeep reinigt en hydrateert je huid effectief en maakt je huid zacht en soepel. Onze Aleppo zeep is voor dagelijks gebruik, geschikt voor alle huidtypen, zowel voor gezicht als lichaam. De zeep bevat geen kunstmatige toevoegingen en geen geur- en kleurstoffen.

Lees de brochure Ebla Aleppozeep.

Heeft u interesse in deze zalige zeepjes? Wilt u de beste deal, neem dan contact met ons op!

Baraka dadels, een delicatesse uit het Midden-Oosten

Al in de verre oudheid was bekend dat dadels gezonde vruchten zijn. Ze zijn rijk aan vezels, waarmee ze spijsvertering en darmgezondheid positief beïnvloeden. Ze bevatten essentiële micronutriënten. Dadels zijn rijk aan vitamine A, B1, B2, B6 en K, kalium, koper, zink en magnesium. House of Palmyra dadels zijn afkomstig van palmbomen die hiervoor sinds duizenden jaren speciaal geteeld zijn in het Midden – Oosten, de Indusvallei en Noord-Afrika. De beste kwaliteit luxe dadels zijn afkomstig van het gerenommeerde bedrijf ‘Baraka dates’. ‘Baraka dates’ is een begrip.

Lees de brochure Baraka dadels.

Heeft u interesse in dadels? Wilt u de beste deal, neem dan contact met ons op!